Laulutunteja Oulussa

Hei! Tervetuloa laulutunneille!

Antti-39

Yksityisiä laulutunteja Oulun keskustassa.

Miten lauletaan niin, ettei ääni säry?

Miten laulan pehmeästi ja hiljaa korkealta?

Miten laulan niin, että ääni kantaa, ja soi vapaasti?

Miten jodlataan?

Miten beltataan?

Voisinko minäkin laulaa kuin oopperalaulaja?

Miten laulan korkeat sävelet vapaasti?

Mitä on autenttinen jazzlaulu? Mitä on scat ja miten sitä tehdään?

Olitpa sitten aloitteleva- tai ammattilaislaulaja, haluan auttaa sinua parhaani mukaan, jotta saavuttaisit omat tavoitteesi laulun saralla.

Olen koulutukseltani pop&jazz -laulupedagogi (AMK), pop&jazz -muusikko (Oulun konservatorio) sekä Estill Master Trainer. Olen tehnyt myös klassisia lauluopintoja Oulun ammattikorkeakoulun klassisen musiikin koulutusohjelmassa.

Voit katsella vapaita aikojani Vello-ajanvarauspalvelusta. Mikäli sinulle sopivaa aikaa ei löydy, laita minulle sähköpostia osoitteeseen anttiannola(at)gmail.com.

Olen myös VoiceManual-blogin toinen kirjoittaja ja perustaja. VoiceManual on laulunopiskeluun tarkoitettu avoin oppimateriaali, josta löytää tietoa erilaisista lauluun ja äänenkäyttöön liittyvistä aiheista. Käytä sitä vapaasti!

Jokaisella on kaunis ääni. Kun opimme, miten voimme käyttää ääntämme haluamallamme tavalla, voimme vihdoin luopua vanhoista uskomuksistamme kuten: “minulla on tällainen heikko ääni”, “minun ääneni ei ole kirkas/tumma”, “minun äänelläni ei voi laulaa korkealta”, jne.

Minun tehtäväni on olla tukemassa sinua matkallasi oman äänesi ulottuvuuksiin. Olitpa sitten vasta-alkaja tai ammattilaulaja, autan sinua parhaan kykyni mukaan saavuttamaan omat äänenkäytölliset tavoitteesi.

Täältä pääset seuraamaan laulunopetus-sivuani Facebookissa.

Ollaan yhteydessä!

-Antti

37395340_2032915156739648_5022924580059086848_n

%d bloggers like this: