Belting-workshop Oulussa syksy 2019

 

Estill-Voice-Training-horiz-RGB

 

Belting-workshop Oulussa 3.11.2019

 

Belting-workshop järjestetään Oulun keskustan Luontaiskeskus VILLA VALOSSA 3.11.2019 klo 10-16.

 

1

Mitä belttaaminen on ja miten se tuotetaan kestävästi ja taloudellisesti?

Beltingin perusteet -workshopissa pääset tutustumaan tähän hienoon ja voimakkaaseen äänikvaliteettiin, jota kuulee käytettävän esimerkiksi pop-, rock-, soulmusiikissa, musiikkiteatterissa sekä erilaisissa etnisissä musiikkityyleissä. Tutustumme toimintoihin, jotka ovat tärkeitä kestävässä ja terveesti tuotetussa belt-äänessä.

Pureudumme aiheeseen sekä tarvittaviin toimintoihin yhdessä ryhmänä. Päivän lopuksi jokaisella on mahdollisuus osallistua open session -osioon, jossa osallistuja voi työstää haluamaansa osa-aluetta opettajan ohjauksessa muun ryhmän seuratessa opetusta. Tuo siis mukanasi laulu (nuotti + soinnut) tai jokin teksti, jota haluat työstää!

🔹 Workshopin hinta on 110 € (sis. ALV 24%). Osallistuminen on sitova ja varmistat paikkasi maksamalla laskun, joka lähetetään sähköpostiin ilmoittautumisen jälkeen. Poissaoloja ei korvata.

Mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty, järjestäjä pidättää oikeuden perua koulutuksen, jolloin osallistumismaksu palautetaan.

🔹 Hintaan sisältyy kahvi tai tee.
Pidämme päivän aikana kaksi kahvitaukoa sekä pidemmän lounastauon. Varaudu lounaaseen omilla eväillä. Myös keskustan alueen ruokapaikat ovat käytettävissä.

❗️👉🏻Paikkoja on rajoitetusti. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse 18.10.2019 mennessä osoitteeseen anttiannola@gmail.com.

 

 

concert-2566002_1920

%d bloggers like this: